El Toro Club logo El Toro De Stier logo El Toro Lounge logo
De Nacht staat op

De Nacht staat op

zaterdag 12 februari

El Toro

De Nacht staat op.
Voor liefde. Vrijheid. Extase. Voor iedereen gelijk. Voor niet denken, maar dansen. De Nacht staat op voor zijn wie je alleen in het donker durft te zijn. Waar de dag is voor denken, is De Nacht er voor jezelf met je volle verstand verliezen. Alleen in het donker vervagen grenzen, regels, sociale orde. Daarom is De Nacht onmisbaar voor identiteit. Voor ontdekken. Voor jong zijn. Iedereen verdient De Nacht om zichzelf te leren kennen, of te zijn. Wie dat niet inziet, zit te slapen. Daarom staat De Nacht op om de overheid wakker te schudden. Ons plan ligt klaar, we bespreken het graag met iedereen die er ideeën over heeft.  


──────── COVID-19 MAATREGELEN ────────
 
Let op: je komt alleen binnen met een geldige QR code via de CoronaCheck app. Deze QR code kan je aanmaken door volledig gevaccineerd te zijn, een herstelbewijs te hebben of getest te zijn via testenvoortoegang. Je kunt je laten testen in de Zeelandhallen in Goes (of andere locaties) via de volgende link: https://www.testenvoortoegang.org. Een vaccinatiepaspoort, zelftest of een GGD test zijn NIET geldig.
 
──────── INFO ────────
 
✘ Datum: zaterdag 12 februari 2022
✘ Tijd: 22:00u - 04:00u (voor 00:00u binnen!)
✘ Dresscode: classy (geen caps)
✘ Entree: €10,- (online voorverkoop)
✘ Zonder geldige QR code GEEN entree, je kan geen GELD terugvragen, mocht het evenement niet doorgaan dan krijg je kosteloos je geld terug!
✘ Min.leeftijd: 16

Check dit event op Facebook en zet jezelf op aanwezig!

Tickets